Scampi's met LA CHOUFFE

Makkelijk recept - Voor 4 pers.
Voorbereiding : 30 min - Kooktijd : 25 min

> 24 gepelde scampi's
> 40 cl room
> 2 tomaten, in blokjes
> 33 cl LA CHOUFFE
> 25 g groene peperbolletjes
> Bloem
> Boter
> Zout, peper en fijngehakte dragon

Kruid de scampi’s, bedek ze met een laagje bloem en bak ze in de warme boter. Haal de scampi’s uit de pan en houd ze even apart. Blus de pan met LA CHOUFFE. Laat inkoken en voeg vervolgens de room, de tomatenblokjes en de groene peperbolletjes toe. Laat het geheel goed inkoken (± 10 min) en haal vervolgens door een fijne puntzeef. Doe de saus weer in de pan en laat deze indikken, bestrooi met de fijngehakte dragon en voeg de scampi’s opnieuw toe. Kruid naar smaak. Warm opdienen.